Volkswagen GOLF Cabriolet

2.0 TSI GTI | Vol Leer | Navi | Stoelverwarming | Dealer onderhouden |

Alles over deze personenauto

Over de Volkswagen GOLF Cabriolet

Kilometerstand 89.496 km
Bouwjaar 2012
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 5
Bovag garantie 6 maanden
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge marge
Kenteken P-725-LN
Wegenbelasting € 0 tot € 0 per kwartaal

APK: Nieuwe APK bij aflevering

Wees eerlijk: uiteindelijk willen we allemaal aan cabrio, toch? Helemaal als het zo′n mooie is als deze. Dit is eenvoudig gezegd dé auto. Of zoals ze dat bij Volkswagen noemen: das Auto. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf Cabriolet duidelijk te zien is. De onderhoudshistorie van deze auto is bekend. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Met het elektrisch bedienbare dak kunt u moeiteloos genieten van elke zonnige dag. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Ervaar de vrijheid van cabrio rijden. Maak een afspraak en probeer het uit!

Geadverteerde prijzen zijn incl. kosten rijklaar maken.Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de auto voor een meerprijs van €450,- af te leveren met een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave en 3 maanden garantie.Tevens is er de mogelijkheid om dit uit te breiden naar 6 maanden BOVAG garantie.Al onze auto's zijn dealer onderhouden en worden afgeleverd met onderhoudshistorie en NAP (nationale autopas / km garantie).Ieder deskundig onderzoek is toegestaan (ANWB / DEKRA).

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van Rijckevorsel van Kessel automobielen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 211 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1984cc
Topsnelheid 237 km/h
Gewicht 1.433 kg
Wielbasis 258 cm

Opties

Veiligheid
Hill hold functie Airbag(s) hoofd voor Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) knie Alarmsysteem Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Elektronisch Stabiliteits Programma Vermoeidheids herkenning Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) side voor Isofix bevestiging voor kinderzitjes Airbag passagier Anti doorSlip Regeling
Exterieur
Grootlichtassistent mistlampen voor Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Parkeersensor voor en achter bi-xenon koplampen Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Xenon verlichting Elektrisch bedienbare kap koplampreiniging Open dak Dimlichten automatisch Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening LED dagrijverlichting Elektronisch Sper Differentieel Metaalkleur Ruitensproeiers verwarmbaar Lichtmetalen velgen 18" mistlampen voor adaptief Elektronische remkrachtverdeling LED achterlichten
Interieur
Binnenspiegel automatisch dimmend Voorstoelen verwarmd Lederen sportstoelen Comfortstoel(en) Sportstoelen Airco met elektronische regeling Sportstuur Multifunctioneel lederen stuurwiel Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Cruise control Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Regensensor Boordcomputer Lederen stuurwiel en versnellingspook Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Armsteun voor Electronic climate controle Hoofdsteunen achter Lederen bekleding Voorstoelen verwarmd en elektrische lendesteunen Elektrische ramen voor en achter
Infotainment
Radio cd speler Multimedia-voorbereiding Navigatiesysteem Autotelefoon voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Audio-navigatie full map
Overige
Winter-pakket 2 Executive-pakket Technic-pakket Advance-pakket Leder-pakket Schakelmogelijkheid aan stuurwiel

Milieu

EnergielabelE
CO2 uitstoot 0 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Van Rijckevorsel van Kessel Automobielen
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0168-371337
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag