Bedrijfsprofiel

Van Rijckevorsel van Kessel Automobielen is opgericht door Edwin van Rijckevorsel van Kessel. Edwin heeft ruim 25 jaar ervaring in de automobielbranche, opgedaan bij diverse gerenommeerde dealerbedrijven. Joel Spierings is de verantwoordelijke man voor de werkplaats. Joel is een techneut in hart en nieren, geen technisch probleem te groot en een vakidioot als het om electronica gaat. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een full service Bovag autobedrijf waar optimale kwaliteit en service het streven is.

Vertrouwen
Onze groei is vooral te danken aan onze klanten die hun vertrouwen in ons hebben gesteld. Het overtreffen van de verwachtingen van de klant is dan ook een dagelijks streven van onze betrokken medewerkers.

Service
Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft tevens geresulteerd in het complete dienstenpakket dat Van Rijckevorsel van Kessel biedt. Naast de kwaliteit van de aangeboden occasions, leasing, financiering en verzekeringen kunt u bij een werkplaatsbezoek uiteraard terecht voor APK, onderhoud en reparaties maar ook voor het opnieuw afvullen van uw airconditioning, het laten uitlezen en resetten van elektronische storingen en vakkundig schadeherstel. Bij een werkplaatsbezoek kunt u gebruikmaken van gratis vervangend vervoer. Onze werkplaats is ook op zaterdagochtend geopend.

Welkom bij Van Rijckevorsel van Kessel Automobielen Zevenbergen, Official auto dealer