Honda Civic

1.4 Type S Advantage | Climate Control | Sportvelgen |

Alles over deze personenauto

Over de Honda Civic

Kilometerstand 150.721 km
Bouwjaar 2009
Kleur grijs
Bekleding Alcantara
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (3-drs)
Aantal deuren 3
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 10 februari 2025
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken 27-HSF-5
Wegenbelasting € 139 tot € 151 per kwartaal

Met een auto als deze Honda Civic komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Honda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Honda helemaal compleet.

In de Honda Civic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Geadverteerde prijzen zijn incl. kosten rijklaar maken.Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de auto voor een meerprijs van €450,- af te leveren met een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave en 3 maanden garantie.Tevens is er de mogelijkheid om dit uit te breiden naar 6 maanden BOVAG garantie.Al onze auto's zijn dealer onderhouden en worden afgeleverd met onderhoudshistorie en NAP (nationale autopas / km garantie).Ieder deskundig onderzoek is toegestaan (ANWB / DEKRA).

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van Rijckevorsel van Kessel automobielen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 101 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1339cc
Topsnelheid 177 km/h
Gewicht 1.146 kg
Trekgewicht 1.200 kg
Wielbasis 264 cm
Lengte 427 cm
Breedte 179 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Veiligheid
Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Alarmsysteem Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag passagier Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor
Exterieur
Lichtmetalen velgen 16" Dimlichten automatisch Elektronische remkrachtverdeling Voor-en achterspoiler mistlampen voor Parkeersensor achter Sportonderstel Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Interieur
Voorstoelen verwarmd Climate Control Lederen stuurwiel Airco (automatisch) Cruise control Elektrische ramen voor Regensensor
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening microvezel bekleding
Infotainment
Multimedia-voorbereiding

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (snelweg) 5 liter per 100km
CO2 uitstoot 135 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Van Rijckevorsel van Kessel Automobielen
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0168-371337
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag