Peugeot 308

1.2 PureTech Allure | Navi | Pano | Distributieriem Vervangen |

Alles over deze personenauto

Over de Peugeot 308

Kilometerstand 88.307 km
Bouwjaar 2016
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken T-829-DF
Wegenbelasting € 0 tot € 0 per kwartaal

Kenmerkend design en uitstekende prestaties. Dat is Peugeot, Motion & Emotion. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met dab!) en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Deze Peugeot is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Deze Peugeot is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 308 samen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Peugeot 308 perfect op z′n plaats tot u weer verder rijdt.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Geadverteerde prijzen zijn incl. kosten rijklaar maken.Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de auto voor een meerprijs van €450,- af te leveren met een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave en 3 maanden garantie.Tevens is er de mogelijkheid om dit uit te breiden naar 6 maanden BOVAG garantie.Al onze auto's zijn dealer onderhouden en worden afgeleverd met onderhoudshistorie en NAP (nationale autopas / km garantie).Ieder deskundig onderzoek is toegestaan (ANWB / DEKRA).

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van Rijckevorsel van Kessel automobielen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 131 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1199cc
Topsnelheid 206 km/h
Gewicht 1.125 kg
Wielbasis 262 cm

Opties

Interieur
Elektrische ramen voor en achter Sport stoelen Lendesteunen (verstelbaar) Binnenspiegel automatisch dimmend Armsteun voor Regensensor Voorstoelen in hoogte verstelbaar Cruise control Climate Control Lederen stuurwiel
Veiligheid
Airbag(s) hoofd voor Airbag passagier Airbag(s) hoofd achter Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag bestuurder Airbag(s) side voor Anti Blokkeer Systeem Alarm klasse 1(startblokkering) Bandenspanningscontrolesysteem Hill hold functie Anti doorSlip Regeling
Overige
Dab electronic climate control
Exterieur
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Elektronische remkrachtverdeling Lichtmetalen velgen 16" Parkeersensor achter Dimlichten automatisch mistlampen voor Extra getint glas LED dagrijverlichting Panoramadak Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Infotainment
Bluetooth carkit Navigatiesysteem Audioinstallatie met cd-speler Audio-navigatie full map Stuurwiel multifunctioneel

Milieu

EnergielabelB
CO2 uitstoot 0 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Van Rijckevorsel van Kessel Automobielen
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0168-371337
NL
Totaal € 13.750
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 13.750