Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-wave | Open dak | Climate Control | Keyless | Cam. |

Alles over deze personenauto

Over de Toyota Aygo

Kilometerstand 115.798 km
Bouwjaar 2016
Kleur zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback (5-drs)
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 06 september 2025
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken KG-972-K
Wegenbelasting € 67 tot € 73 per kwartaal

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Toyota Aygo is van het bouwjaar 2016. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Door de audiobediening op het stuur regelt u elke aanpassing van het geluid en de muziek zonder het stuur los te laten. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Toyota Aygo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Even stilstaan op een hellend wegdeel is een eitje dankzij de hill hold control. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Toyota Aygo.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Geadverteerde prijzen zijn incl. kosten rijklaar maken.Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de auto voor een meerprijs van €450,- af te leveren met een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave en 3 maanden garantie.Tevens is er de mogelijkheid om dit uit te breiden naar 6 maanden BOVAG garantie.Al onze auto's zijn dealer onderhouden en worden afgeleverd met onderhoudshistorie en NAP (nationale autopas / km garantie).Ieder deskundig onderzoek is toegestaan (ANWB / DEKRA).

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van Rijckevorsel van Kessel automobielen niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 69 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Topsnelheid 160 km/h
Gewicht 835 kg
Wielbasis 234 cm
Lengte 346 cm
Breedte 162 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Veiligheid
Airbag passagier Hill hold functie Airbag(s) hoofd voor Airbag(s) hoofd achter Brake Assist System Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma Bandenspanningscontrolesysteem Achteruitrijcamera Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Alarm klasse 1(startblokkering)
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening Dab extra getint glas achter electronic climate control Luxury-pakket
Exterieur
Keyless entry mistlampen voor Open dak Bumpers in carrosseriekleur Dimlichten automatisch Panorama dak Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels in carrosseriekleur Elektrisch vouwdak LED dagrijverlichting Lichtmetalen velgen 15" Elektronische remkrachtverdeling
Interieur
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel en versnellingspook Achterbank in delen neerklapbaar Stuurbekrachtiging Keyless go Elektrische ramen voor Airco Stuur verstelbaar
Infotainment
Audio installatie Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (snelweg) 3.8 liter per 100km
CO2 uitstoot 97 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Van Rijckevorsel van Kessel Automobielen
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0168-371337
NL
Totaal € 11.650
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 11.650